Why not #3

Dit driedaagse festival waarin dans, performance en beeldende kunst centraal staan beleeft dit jaar zijn derde editie. Het festival beoogt hedendaagse dans uit zijn conventionele context halen en de toegankelijkheid ervan vergroten.

Provo impromptu

Hilde Meeus

Two or three things I know about provo is een in korte tijd gemaakte, subjectieve en niet complete tentoonstelling over de provobeweging. Deze negatief klinkende karakteristieken geven de tentoonstelling in dit geval juist een bijzondere kracht mee.

Aufruf Zur Phase Null!

Enkele weken bivakkeerden vijftien kunstenaars van het collectief K2ao uit München in de achterzaal van W139

Art Books in Light

Gelijktijdig met de tentoonstelling Remain in Light is er in de voorruimte  […]

W139: Livet på landet

Bert Mebius

Sommigen vinden het er stinken, maar de meeste bezoekers van Supermodel , de presentatie van het Zweedse kunstenaarscollectief Kultivator in W139, snuiven bij binnenkomst verlekkerd de geur op van het hooi dat breed ligt uitgespreid over de vloer

Never change a winning concept

Else Lenselink

Na jarenlange renovatiewerkzaamheden kon W139 op 3 december 2006 eindelijk weer aanmeren bij haar thuishaven op Warmoesstraat 139 in Amsterdam. Al met al is W139 ruim drie jaar uit huis geweest..

Das neue Sortiment ist da*

Bert Mebius

Op de achtergrond ligt, behaaglijk genesteld tussen de glooiingen van een lieflijk heuvellandschap, het betonnen bolwerk van een kernreactor. Op de voorgrond bevinden zich drie naakte jonge vrouwen, levensgroot..