Abonneren

Het tijdschrift Tubelight verschijnt vier keer per jaar en is gratis verkrijgbaar bij ruim 200 galeries, kunstinstellingen en boekhandels in Nederland. Voor 30 euro per jaar stuurt Tubelight je elk nummer toe. Vrienden en Ambassadeurs ondersteunen daarnaast het initiatief.

Tubelight in 2018

In 2018 bestaat Tubelight alweer twintig jaar. Als onafhankelijk tijdschrift bieden we (jonge) kunstenaars en auteurs/critici een platform voor het recenseren van tentoonstellingen en kunstmanifestaties, het schrijven van essays of het presenteren van nieuw werk.

2018 staat voor Tubelight in het teken van zowel vernieuwing als reflectie. Want, wat betekent het om een platform voor kunstkritiek te zijn in de huidige kunstsector? En hoe kan Tubelight zich blijven differentiëren en ontwikkelen?

Daarbij is er een grotere focus op de mogelijkheden van online kunstkritiek en experimenteren we met nieuwe formats en thematische series, zoals de juist gelanceerde reeks ‘Discursief geluister’ – waarbij de wildgroei aan discursieve programma’s centraal staat. Ook zal er meer aandacht komen voor kunstinitiatieven buiten de Randstad en een focus op specifieke onderwerpen door middel van het uitschrijven van open calls.

Word Vriend of Ambassadeur van Tubelight
Om onze onafhankelijke positie te kunnen waarborgen en het platform verder te kunnen ontwikkelen heeft Tubelight de steun nodig van Vrienden en Ambassadeurs.

Ambassadeur worden kan als individu of organisatie. Ambassadeurs ontvangen 4 nummers per jaar, of desgewenst ook telkens een doos met 40 nummers (of een veelvoud daarvan) om zelf aan te bieden aan hun publiek. Organisaties krijgen jaarlijks één gratis 1/8 advertentie in een nummer naar keuze. Alle Ambassadeurs worden vermeld in de colofon van elk nummer en op de website. Wilt u Ambassadeur worden als organisatie? Stuur dan een mail naar info@tubelight.nl.

Daarnaast is het altijd mogelijk een gift te doen. Elke bijdrage, groot of klein, kunt u overmaken naar ons rekeningnummer NL88INGB0001018294, t.n.v. Stichting Tubelight.

Wil je een bijdrage leveren aan Tubelight? Zie hieronder voor de vervolgstappen.

 

Velden gemerkt met een * zijn verplicht