Sonic Voices, Rocking Hard

Persoonlijke keuze van geluidskunstenaar Nathalie Bruys uit zeer diverse benaderingen en kunstvormen waarin gebruik wordt gemaakt van geluid en muziek. De werken zijn gemaakt door jonge kunstenaars met uiteenlopende achtergronden. Wat ze gemeen hebben is een grote voorliefde voor muziek, geluid en kunst binnen hun veelzijdige artistieke universum.

Nathalie Bruys haalt haar inspiratie uit verschillende vormen van geluidskunst en muziek en toont ook haar persoonlijke multi-disciplinaire praktijk in deze tentoonstelling. Ze presenteert naast een nieuwe installatie, tekeningen en een cd, het webproject Soundmuseum dat zij met Katja van Stiphout initieerde. Het Soundmuseum is voor de tentoonstelling in een geluidsinstallatie gevat en gaat op 14 september in het NIMk officieel de lucht in.

30 augustus – 2 november, opening 29 augustus, 17.00 uur

Nederlands Instituut voor Mediakunst (NIMk) Keizersgracht 264, Amsterdam

Deelnemende kunstenaars: Guy Bar Amotz, Bunny Rabbit & Black Cracker, Nathalie Bruys, Heidi Happy, Hiorthøy, Christine Ödlund, Jonas Ohlsson, planningtorock, Jan Rohlf, Lina Selander, Annika Ström, Venouren video-clips voor Björk, the Knife en CocoRosie.

Toegang 2,50 (1,50 met korting)