Wolkendagboek

Malou van Doormaal
Wolkendagboek, dag 20.07.2022. Foto: Malou van Doormaal
Wolkendagboek, dag 20.07.2022. Foto: Malou van Doormaal

woensdag 20 juli 2022

Over middelmaat gesproken: dit is een dag die niet kan kiezen. Waterdamp of waterdruppel? Langzaam verdwijnt de hitte en start de verzamelwoede. Vandaag voelt als een vacuĆ¼m. Een collectie waar dankbaarheid, plezier, rouw en wereldproblematiek hand in hand gaan. Als een spons verzamel ik emoties en kijk ernaar van alle kanten. Boven me zie ik onduidelijkheid. Een paar dikke druppels die je geen miezer kan noemen. Vlokjes blauw en wit. IJsjesweer of geen ijsjesweer? Wil je kinderen op de wereld zetten? Stop je met internetbestellingen? Durf je liefde toe te laten?

In het kader van Tubelight #121, dat gewijd is aan wolken, houdt Malou van Doormaal een week lang een wolkendagboek bij. Refererend aan de Cloud-a-Day emails van de Cloud Appreciation Society publiceren we deze week elke dag een snapshot en een korte reflectie.

Malou van Doormaal is wolkenliefhebber en lid nummer 53.194 bij de Cloud Appreciation Society. Verder houdt die van vogels, bomen en drag. Hen staat bekend als drag royalty Maybe Boozegeoisie en werkt als kunstenaar en artistiek leider bij de Academie voor Beeldvorming.