Tubelight 52 is uit!

Redactie Tubelight

Het blijven roerige tijden bij TUBELIGHT. Na de recente introductie van de nieuwe vormgeving, de lancering van de nieuwe website en de viering van het jubileumfeest, moesten we vorig nummer gedag zeggen tegen twee trouwe redacteurs. En ook dit nummer valt er weer een afscheid te betreuren. Met dankbaarheid nemen we afscheid van columnist Martin de la Fin, die een jaar lang het toetje bereidde bij de hoofdmaaltijd van recensies die Tubelight elke twee maanden serveert.

Gelukkig staat er ook iets tegenover al dit afscheid nemen, want we kunnen u met blijdschap voorstellen aan TUBELIGHTS nieuwste aanwinsten: Lynne van Rhijn en Niels van Poecke. Niels is programmeur bij de Studium Generale van de Erasmus Universiteit Rotterdam, nadat hij daar eerder dit jaar een masteropleiding Filosofie van de Historische en Kunstwetenschappen afrondde. Lynne legt op dit moment de laatste hand aan de master Museumconservator bij de UvA, om in oktober te starten als assistent-conservator moderne en hedendaagse kunst bij het RKD in Den Haag. De redactie heet hen van harte welkom in hun midden.

Ook de plek van de column blijft niet oningevuld. Vanaf dit nummer zal onder de titel TUBE’S EXTRA ruimte worden geboden aan telkens wisselende gastbijdragen van schrijvers, kunstenaars, ontwerpers, fotografen, critici en andere kunstbeschouwers of -producenten.

Het tijdschrift TUBELIGHT verschijnt zes keer per jaar en is gratis verkrijgbaar bij ruim 200 kunstinstellingen, galeries en boekhandels in Nederland.

Haal nu een exemplaar, of neem een abonnement via info@tubelight.nl

Voor slechts 19 euro per jaar ontvangt u het blad voortaan thuis en steunt u TUBELIGHT!